• Tel: 0467 00 14 40
  • Email: info@box-me.be
test

DUIDELIJKE COMMUNICATIE EN EENVOUDIGE AANPAK.

1. Contact

U contacteert ons over de te stockeren goederen, samen bepalen we de benodigde opslagruimte en maken we vervolgafspraken.

2. Overeenkomst

We stellen een overeenkomst op waarin zeer helder alle afspraken rondom de bewaring, prijs, verzekeringen, opzeg, etc. worden weergegeven.

3. Bewaring

U zorgt zelf voor de aanlevering van de goederen en het in- en uitladen in de opslagkist of meubelkar. Samen met onze partner, verhuisfirma Move Me, kunnen wij uw verhuis en stockage eenvoudig combineren in 1 opdracht.

4. Toegang

Wenst u toegang tot uw goederen tijdens de huurperiode? Dat kan! U neemt contact met ons op en we maken een afspraak voor toegang tot het magazijn waarbij er steeds iemand van onze firma ter plaatse moet zijn.

5. Betalen

U ontvangt maandelijks een factuur voor de bewaring en betaalt via overschrijving. Bij ophaling van de goederen rekent u ter plaatse de eindafrekening af.

mantas-hesthaven-_g1WdcKcV3w-unsplash-blackwhite

6. Opzegging

U kan ten allen tijde opzeggen mits het respecteren van een opzegtermijn van 1 week. Deze opzegging dient per mail te gebeuren waarna wij u zullen contacteren voor het maken van een afspraak voor het ophalen van de goederen.

mantas-hesthaven-_g1WdcKcV3w-unsplash-blackwhite
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux