• Tel: 0467 00 14 40
  • Email: info@box-me.be
test

Opslagruimte te huur in Lier

✓ Camerabewaking 24/7

✓ Korte, middellange of lange huurtermijn

✓ Transparante prijzen

Home » Meubelopslag Lier

Meubelopslag te Lier

Als u te veel meubels heeft door een nieuw interieur of door gezinsuitbreiding, kunt u bij Box-Me een meubelopslag huren te Lier, niet ver van Nijlen. In zo’n meubelopslag staan uw meubels veiliger dan in uw kelder of garage. U kunt gerust zijn dat uw meubels bij ons in goede handen zijn. Het is niet alleen een veiligere optie, uw meubels staan ook droger en beschermd bij ons opgeslagen.

Hoe huur ik meubelopslag te Lier?

Meubelopslag huren te Lier, nabij Nijlen, is heel eenvoudig. Eerst contacteert u ons over de te stockeren goederen, waarna we samen de benodigde opslagruimte bepalen en vervolgafspraken maken. We stellen een overeenkomst op waarin heldere afspraken rondom bewaring, prijs, verzekeringen, enzovoort worden weergegeven. U zorgt zelf voor de aanlevering van goederen en het in- en uitladen in de opslagkist of meubelkar. Als u tijdens de huurperiode toegang wenst, neemt u contact met ons op en maken we een afspraak voor toegang tot het magazijn. We werken met een maandelijkse facturatie, waarbij u te allen tijde het contract voor uw meubelbewaring kunt opzeggen, mits u de opzegtermijn van een week respecteert.

patrick-perkins-3wylDrjxH-E-unsplash

Wilt u een opslagruimte huren?

box-me meubel en goederen opslag in lier

Wanneer heb ik meubelopslag nodig?

Meubelopslag kan in verschillende situaties soelaas bieden. Wanneer u kleiner gaat wonen en enkele meubels niet meer kunt plaatsen. Als u uw huis eens grondig wilt opruimen en meer ruimte wilt creëren. Wanneer uw woning is verkocht en u nog niet in uw nieuwe woonst kunt. Als u uw partner had beloofd uw man cave om te bouwen tot een kinderkamer wanneer u in verwachting bent …

Voordelen van meubelopslag bij ons

Kiest u voor meubelopslag van Box-Me te Lier, niet ver van Nijlen, dan bent u zeker van een vlotte samenwerking tussen de verhuisfirma en de opslagfirma. Move Me, onze verhuispartner, staat namelijk eveneens te uwer beschikking. Hierdoor wordt de stockage van uw spullen in combinatie met een verhuis als een opdracht uitgevoerd. Wij werken met transparante dagprijzen, waarin een verzekering zit inbegrepen voor brand, diefstal en aanverwante gevaren.

Huur nu uw gebruiksvriendelijke meubelopslag te Lier

Zoekt u meubelopslag nabij Nijlen, Berlaar, Emblem en Bevel? Bij Box-Me helpen we u graag verder. Wenst u een opslagcontainer te huren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op via het nummer 0467 00 14 40 en plan uw afspraak in.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux