• Tel: 0467 00 14 40
  • Email: info@box-me.be
test

Opslagruimte te huur in Lier

✓ Camerabewaking 24/7

✓ Korte, middellange of lange huurtermijn

✓ Transparante prijzen

Home » Opslagcontainer huren Lier

Opslagcontainer huren te Lier

Als u tussen al uw gereedschap geen overzicht meer kunt bewaren, kunt u een opslagcontainer huren te Lier, niet ver van Nijlen. Wij beschikken over diverse opslagcontainers die wij aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over onze opslagcontainers? Lees dan zeker verder en ontdek het zelf!

Opslagruimte

Wilt u een opslagruimte huren?

Wie kan een opslagcontainer huren te Lier?

Bij ons kan iedereen een opslagcontainer huren te Lier, niet ver van Nijlen. Of u nu gaat samenwonen, een uit de hand gelopen hobby heeft, of omwille van andere beweegredenen een opslagcontainer nodig heeft… Bij Box-Me vindt u altijd wat u zoekt! De prijzen die wij hanteren variëren naarmate het volume van de container groter of kleiner is en naarmate u gedurende een langere of kortere periode een container huurt.

Waarom voor ons kiezen?

Als u voor Box-Me kiest, maakt u een goede keuze! Toch nog niet helemaal overtuigd? Volgende redenen halen u vast over de streep een opslagcontainer bij ons in Lier te huren. Ten eerste is het veilig. Bij ons wordt uw opslagkist volledig afgesloten met een stevig hangslot, waarbij wij standaard een brand- en diefstalverzekering voorzien. Niet alleen is het veilig, het is ook transparant. Bij ons betaalt u enkel voor de opgeslagen periode op basis van een dagtarief. Ons contract is helder en bevat geen kleine lettertjes. Ten derde is ons magazijn verwarmd en droog. Dat maakt het ideaal voor stockage. Wij bieden u een totaaloplossing aan, dankzij onze vlotte samenwerking met verhuisfirma Move Me. Ten vijfde wordt onze opslagplaats continu bewaakt door een camerasysteem en het is evenzo beveiligd met een elektronische alarminstallatie. Bovenal is flexibiliteit onze grootste troef.

Verhuis en opslag te Lier

Samen met onze partner, verhuisfirma Move Me uit Nijlen, verzorgen we eenvoudig uw verhuis in combinatie met opslag van meubels. Hierdoor wordt uw inboedel verhuizen en tijdelijk opslaan snel en eenvoudig georganiseerd. Neem contact op met ons of neem contact op met Move Me en dit wordt voor u in orde gebracht.

Huur nu uw gebruiksvriendelijke opslagcontainer te Lier

Zoekt u een opslagcontainer te huren nabij Nijlen, Boechout, Kessel en Duffel? Bij Box-Me helpen we u graag verder. Wenst u een opslagruimte of een opslagbox te gebruiken? Dat kan bij ons ook! Neem vrijblijvend contact op via het nummer 0467 00 14 40 en plan uw afspraak in.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux