• Tel: 0467 00 14 40
  • Email: info@box-me.be
test

Opslagruimte te huur in Lier

✓ Camerabewaking 24/7

✓ Korte, middellange of lange huurtermijn

✓ Transparante prijzen

Home » Opslagbox huren Lier

Opslagbox huren te Lier

Als u te veel stock of te veel persoonlijke spullen heeft, kunt u bij ons hiervoor een opslagbox huren te Lier, niet ver van Nijlen. Wij beschikken over verschillende opslagboxen die we aanbieden tegen een goede prijs. Wilt u meer weten over onze opslagboxen? Lees zeker verder en ontdek het zelf!

ruchindra-gunasekara-GK8x_XCcDZg-unsplash

Wilt u een opslagruimte huren?

Opslagruimte

Verschillende opslagboxen huren te Lier

Bent u een klusser, hebben uw kinderen te veel speelgoed of heeft u te veel kleding? Dan is het een goed idee om een opslagbox te huren bij Box-Me in Lier, niet ver van Nijlen. Op die manier bent u zeker dat uw spullen veilig en droog opgeslagen staan, terwijl u ruimte creëert in uw huis of garage. De prijzen die wij hanteren zijn afhankelijk van het volume van de opslagruimte, alsook de huurperiode. U kunt te allen tijde uw contract opzeggen, mits u de opzegtermijn van een week respecteert. Dit dient per mail te gebeuren

Hoe kan ik een opslagbox huren in regio Nijlen?

Wij gaan eigenlijk vrij simpel te werk. Eerst neemt u contact met ons op over de te stockeren goederen, waarna we samen de benodigde opslagruimte bepalen en vervolgafspraken maken. Vervolgens stellen we een overeenkomst op waarin heldere afspraken gemaakt worden rondom de bewaring, prijs, verzekeringen, enzovoort. Hierna zorgt u zelf voor de aanlevering van de goederen en het in- en uitladen ervan. Met onze partner, verhuisfirma Move Me, kunnen wij uw verhuis en stockage gemakkelijk combineren in een opdracht. Wanneer u toegang tot uw goederen wenst, neemt u contact met ons op en maken we hiervoor een afspraak. U ontvangt maandelijks een factuur.

Huur nu uw gebruiksvriendelijke opslagbox te Lier

Zoekt u een opslagbox om te huren nabij Lier, Nijlen, Broechem, Ranst of Vremde? Bij Box-Me helpen we u graag verder. Wenst u een opslagruimte of een opslagcontainer te gebruiken? Dat kan bij ons ook! Neem vrijblijvend contact op via het nummer 0467 00 14 40 en plan uw afspraak in.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux