• Tel: 0467 00 14 40
  • Email: info@box-me.be
test

Opslagruimte te huur in Lier

✓ Camerabewaking 24/7

✓ Korte, middellange of lange huurtermijn

✓ Transparante prijzen

Home » Opslagruimte te huur Lier

Opslagruimte te huur in Lier

Als u op zoek bent naar een opslagruimte die te huur staat in Lier en die bovendien vlot bereikbaar is vanuit Nijlen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over meerdere opslagruimtes van diverse volumes waardoor u zeker een geschikte ruimte vindt aan een aantrekkelijke prijs.

Opslagruimte

Wilt u een opslagruimte huren?

Diverse opslagruimtes te huur in Lier

Of u nu zoekt naar een opslagruimte voor de opslag van huisraad, hobbyspullen of handelsgoederen, bij Box-Me vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Zo creëert u ruimte in uw huis of kantoor, terwijl u gerust bent dat uw spullen op een veilige plaats opgeslagen staan. De prijzen die wij hanteren zijn afhankelijk van het volume van de opslagruimte, alsook de huurperiode. U kunt te allen tijde uw contract opzeggen, mits u de opzegtermijn van een week respecteert.

Waarom een opslagruimte huren?

In verschillende situaties heeft u (tijdelijk) een opslagruimte nodig. Wanneer u verhuist of uw huis renoveert, kunt u eenvoudig elders uw spullen opstaan. Dat verzekert u dat u niets beschadigd en u maakt plaats om uw renovaties uit te voeren. Of als u zich in een overgangsperiode bevindt, waarin uw huisbaas al een nieuwe huurder heeft of uw huis reeds is verkocht, dan komt een opslagruimte van pas terwijl u verder zoekt naar een nieuwe woning. Heeft u thuis te veel spullen en plaatsgebrek, ook dan kan u uw spullen eenvoudig opslaan in een opslagruimte van Box-Me, niet ver van Nijlen.

Voordelen van een opslagruimte van Box-Me

Als u kiest voor een opslagruimte te huur van Box-Me in Lier, niet ver van Nijlen, bent u zeker dat er een vlotte samenwerking is tussen de verhuisfirma en de opslagfirma. Wij zijn namelijk partners met Move Me, onze verhuisfirma die eveneens te uwer beschikking staat. Hierdoor wordt de stockage van uw spullen in combinatie met een verhuis als een opdracht uitgevoerd. Wij werken met transparante dagprijzen, waarin een verzekering zit inbegrepen voor brand, diefstal en aanverwante gevaren.

Huur nu uw gebruiksvriendelijke opslagruimte te Lier

Zoekt u een opslagruimte te huur nabij Nijlen, Lint, Duffel of Koninkshooikt? Bij Box-Me helpen we u graag verder. Wenst u liever een opslagbox of een opslagcontainer te gebruiken? Dat kan bij ons ook! Neem vrijblijvend contact op via het nummer 0467 00 14 40 en plan uw afspraak in.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux